Cauzele cutremurelor preview 1

Această aplicație prezintă cauzele tectonice ale vulcanilor și ale cutremurelor, punând accent pe transpunerea informațiilor într-un mod de impact, interactiv (funcționează foarte bine pe un ecran tactil). Pornind de la formarea Pământului și delimitarea structurii sale interne (la a cărui definire a contribuit din plin seismologia), aplicația ajunge să explice pe înțelesul copiilor noțiuni precum deriva continentală, marginile și tipurile de contacte dintre plăcile tectonice, elementele vulcanilor, localizarea lor și a cutremurelor pe Glob sau procesul de faliere.

Disclaimer: Aplicația a fost concepută în special pentru monitoarele și calculatoarele Expoziției Mobile despre Cutremure - de aceea poate conține erori, în funcție de mediul de rulare utilizat. Recomandăm rularea pe calculatoare cu procesoare de 64 biți și cu Windows 7+, și pe monitoare cu rezoluție minimă HD.

Download

 

 Cauzele cutremurelor preview 2Cauzele cutremurelor preview 3Cauzele cutremurelor preview 4Cauzele cutremurelor preview 6Cauzele cutremurelor preview 7Cauzele cutremurelor preview 5