Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Măgurele (INCDFP) organizează, în colaborare cu Facultatea de Știința si Ingineria Mediului a Universității Babeș-Bolyai, în perioada 20 – 25 mai 2017, Expoziția Mobilă despre Cutremure – MOBEE.

Evenimentul se va desfășura în holul sediului Facultății de Știința și Ingineria Mediului (str. Fântânele, nr. 30, Cluj-Napoca) după următorul program:

20 mai 2017 – orele 18.00 – 24.00 (în cadrul evenimentului european Noaptea Muzeelor)

22–25 mai 2017 – orele 12.00 – 18.00

Intrarea este liberă.

MOBEE reprezintă cel mai nou mijloc de informare cu privire la cauzele, caracteristicile și efectele cutremurelor, fiind rezultatul unui proiect național de cercetare inovator (www.mobee.info), care a adus laolaltă seismologi (Institutul Național pentru Fizica Pământului), artiști grafici (Universitatea Națională de Arte) și dezvoltatori de aplicații IT (SIVECO).

Vino, indiferent de vârstă, să afli unde au loc cutremurele în România, de ce zona Vrancea este atât de periculoasă, să încerci aplicațiile interactive, să vezi machete printate 3D la scară mare, să afli cât de pregătit ești în caz de cutremur și multe alte informații.

Anunt MOBEE Cluj v3 2