Vă invităm pe 29 septembrie 2017 (vineri), între orele 15 - 22 la Muzeul Național de Geologie din București, pentru a lua parte la Bucharest Science Festival, precum și pe 30 septembrie - 1 octombrie 2017 la Biblioteca Națională a României, pentru a lua parte la Sci+Fi Fest. O mare parte din Expoziția Mobilă despre Cutremure (MOBEE) va fi la ambele evenimente: exponatele, machetele, displayurile cu aplicații, panourile printate, dar și mai important - cercetătorii INFP (Institutul Național pentru Fizica Pământului), care vă așteaptă cu activități practice și răspunsuri la întrebări legate de cutremure. Printre activitățile propuse enumerăm: Provoacă propriul tău cutremur și Construiește o clădire care să reziste la cutremur.

Alături de MOBEE și INFP, și celelalte institute de cercetare de pe Platforma Măgurele vor participa cu sesiuni de prezentări, experimente și demonstrații practice de mare interes. Printre acestea enumerăm Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei”/ELI Nuclear Physics, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației, Institutul de Științe Spațiale și Institutul de Fizică Atomică, Facultatea de Fizica a Universității din București.

Accesul este liber. Pe durata Bucharest Science Festival, vizitarea Muzeului de Geologie este gratuită. Evenimentele se adresează publicului de toate vârstele. Încurajăm programările grupurilor prin mesaj trimis la adresa de contact.

Bucharest Science Festival

scififest2 leaderboard

Pentru informații suplimentare și programări: e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 021.40.50.664/int 120, persoană de contact: Tătaru Dragoș